Højt humør i køkkenet den 17. Maj

Hvem er Mormor?

Vores åbnings dag 17. Maj. Liv og glade dage i køkkenet - Gode venner mødte op!

Ideen bag Mormor, kom til oslo med Brian og Kia en Januar morgen 2019. Brian havde inviteret Kia på en kæreste tur med båden til Oslo, hvor han samtidig ville se på milighederne for at tage hans Danish Dynamite pølsevogn til Oslo. Kia og Brian har begge mormødre fra Norge, så båden virker meget hjemlig og vant for dem, da det nærmest havde været som et sommerhus når man skulle besøge familien som barn. Denne søndag morgen blev til dagen, hvor vi stødte på de creative drenge fra oslo streetfood og Mormor kom på benene dag efter dag. Navnet blev Mormor fordi deres mission blev, at skulle vise  hele verden hvordan god hjemmelavet mad skulle smage og samtidig give en kadou til deres afdøde mormødre fra nord og alle mormødre i det hele taget - Fordi de tror på god hjemmelavet mormor mad med kærlighed og på gode lokale råvarer.  

Efter en måned i den nyåbnede trendy madhal på Torggate, blev det en kendsgerning at smørrebrød, skal serveres frisksmurte og i hyggelige  hjemlige omgivelser. På Oslo streetfood blev det bevist, at godt hjemmelavet smørrebrød var en mangelvare og at mange har et nært forhold med gode minder forbundet til smørrebrød i København. 

Heldet gjorde at de skulle møde frode fra Vulkan som netop havde fået et ledigt lokale hvor han havde ønsket sig en ølkælder. Det skulle han få og  konceptet til Mormor smørrebrød & Krokælder kom til verden. 


Endnu engang måtte Brian i arbejdstøjet og byggeriet gik sin gang. Hver eneste sten blev vendt igennem Oslo by og de to kørte bakke op og bakke ned for at hente de mest finurlige materialer, antikviteter, træbjelker, instrumenter, belysning og alt muligt andet. Kun fantasien satte grænser og Kia forsøgte så godt hun kunne, at følge med Brian når ideerne gik løs.  


Endelig blev firmaet registreret og bestillingerne begyndte at komme og sultne maver er blevet mættet.


Nu er næste skridt alt papirarbejdet, eksamener og bevillinger. OG SÅ må de invitere indenfor!

Kig ind og se hvordan "lille nyhavn" og "kolonihaven" har taget form.  

Kontakt os

Send os en besked!

Kig forbi

Mormor smørrebrød & krokælder

Vulkan 20, 0178 Oslo Norway

Ring på telefon +47 9730 6620

Åbningstid

Åpen i dag

11:00 – 17:00